Janko laakt gedrag scheidsrechter Hauge

1 oktober 2010, 11:06   Bijgewerkt: 1 oktober 2010, 11:25

Dat Terje Hauge woensdagavond in de Champions League-wedstrijd van FC Twente bij Tottenham Hotspur (4-1 verlies) een wanprestatie heeft geleverd, lijdt geen twijfel. Maar dat de Noorse arbiter zich ook niet netjes heeft gedragen, was nog onbekend. Marc Janko, spits van Twente, heeft daar vrijdag verandering in gebracht.

Janko kreeg al vroeg in de wedstrijd een elleboog van Tom Huddlestone. Daarbij bleef de Oostenrijker niet ongedeerd. “Die actie heeft mij een bloedneus opgeleverd, maar toen ik deze aan de scheidsrechter liet zien, lachte hij slechts. Op de beelden is duidelijk te zien dat Huddlestone me bewust een elleboogstoot geeft. Hij sloeg me met zijn rechterarm in mijn gezicht.”

Huddlestone had in de ogen van Janko rood moeten krijgen. Als dit gebeurd zou zijn, zag hij zeker mogelijkheden voor Twente. “Met rode kaarten voor Huddlestone en later Van der Vaart, ben ik er zeker van dat we eenvoudig drie punten gepakt zouden hebben. Gelukkig komen ze in november naar Enschede. Ik beloof bij deze dat we hen geen warm onthaal zullen geven”, besluit Janko.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen