PSV wacht nog even met optie op Reis

27 oktober 2010, 10:18

Jonathan Reis steekt de afgelopen weken in een bloedvorm. Desondanks gaat zijn werkgever PSV geen haast maken met het lichten van de optie in de aflopende verbintenis van de Braziliaanse aanvaller.

“Het zou wel heel opportunistisch zijn als we dat nu zouden doen”, zegt technisch manager Marcel Brands in Voetbal International. “De deadline voor het lichten van die optie is 1 april 2011, dus we hebben nog even de tijd.”

PSV gaat wel haast maken met het lichten van de eenzijdige optie om Francisco Rodriguez voor nog twee seizoenen aan zich te binden. “Formeel kunnen we dat ook doen, maar hoewel de optie eenzijdig is, moet je natuurlijk wel allebei dezelfde mening hebben”, reageert Brands. Op korte termijn gaan beide partijen om de tafel.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen