VVV-coach Van Dijk wil 'ondeugend' zijn bij PSV

1 oktober 2010, 14:43

PSV liet zich vorig seizoen op de openingsdag van de Eredivisie verrassen door VVV Venlo. Na een spectaculair duel in Eindhoven werd het destijds 3-3. Trainer Jan van Dijk van de Limburgers wil door ‘ondeugend’ te zijn de titelkandidaat zondag opnieuw punten afhandig maken, zegt in hij gesprek met Dagblad De Limburger.

“Zet de twee ploegen tegen elkaar af en het verhaal is meteen duidelijk”, doelt Van Dijk op het grote kwaliteitsverschil tussen beide clubs. “We gaan proberen onze huid zo duur mogelijk te verkopen. Op papier is nog nooit een duel gewonnen of verloren. Je weet nooit hoe zij terugkomen uit Oekraïne (waar PSV in de Europa League won bij Metalist, red.), of ze vermoeid zijn en hoe het met de vorm van de dag is gesteld.”

Brian Linssen, Michael Uchebo, Maya Yoshida en Diogo Viana zijn in elk geval niet van de partij in het Philips Stadion. Laatst vermelde is wel dichtbij zijn rentree, zo liet Van Dijk weten. De Portugees deed donderdag volledig mee aan de groepstraining, desondanks moet hij passen voor PSV-uit.

Vermoedelijke opstelling VVV: Gentenaar, Timisela, De Regt, Paauwe, Fleuren, Tóth, Josué, Leemans, Chula, Boymans, Ahahaoui

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen