VVV geeft Van Dijk voordeel van de twijfel

26 oktober 2010, 09:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jan van Dijk hoeft niet te boeten voor de zeventiende plek van VVV Venlo in de Eredivisie. Voorzitter Hai Berden heeft Van Dijk dinsdag verteld dat hij trainer van de Limburgse club mag blijven.

De afgelopen weken voerde Berden, via de media, de druk op Van Dijk flink op. De preses meende dat er veel meer uit de selectie van VVV is te halen dan momenteel gebeurt. Na tien speeldagen staan de Venlonaren op de zeventiende positie in de Eredivisie. Woensdag spelen ze een degradatieduel bij nummer vijftien Feyenoord.

Het was lang twijfelachtig of Van Dijk tijdens de wedstrijd in De Kuip nog wel op de bank zou zitten bij VVV. Na overleg met de spelersraad, de technische staf en het bestuur gunt Berden de 53-jarige tacticus echter het voordeel van de twijfel.

“Het bestuur en de trainer hebben uitgesproken dat er ruim voldoende vertrouwen is om samen verder te werken”, schrijft VVV op de eigen website. “Staf, spelersgroep, bestuur, directie en alle medewerkers van VVV Venlo gaan er nu de schouders onder zetten om ook op sportief vlak tot betere resultaten te komen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen