Drenthe ontslagen uit het ziekenhuis

22 november 2010, 19:15

Royston Drenthe heeft maandag het hospitaal Clínica Vistahermosa in Alicante mogen velaten. De middenvelder van Hercules Alicante, die vorige week zijn debuut maakte voor Oranje in het vriendschappelijke duel met Turkije, lag de afgelopen dagen in het ziekenhuis aangezien hij last had van een zweer aan zijn slokdarm. Als gevolg hiervan miste hij afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen Espanyol, die met 3-0 verloren ging.

De week waarin de Real-huurling de laatste elf minuten mocht meedoen tegen de Turken stond, betekende een zeer hectische voor Drenthe, aangezien de dag erna zijn zoontje Desley geboren werd. In de nacht van donderdag op vrijdag werd de Nederlander in het ziekenhuis opgenomen, wat volgens de medici van Hercules het gevolg was van stress.

Drenthe dient de komende dagen een streng dieet erop na te houden en daarnaast medicijnen in te nemen. De middenvelder kan vanaf woensdag weer aanvangen met een individuele training en wanneer deze oefeningen positief verlopen, zal hij donderdag naar alle waarschijnlijkheid weer deel kunnen nemen aan de groepstraining. Of de oud-Feyenoorder aankomend weekeinde alweer in actie kan komen tegen Levante is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen