Inter meldt zich bij Feyenoord voor Castaignos

29 november 2010, 21:39   Bijgewerkt: 29 november 2010, 21:47

Luc Castaignos heeft zich in de kijker gespeeld bij Inter. De regerend Champions League-winnaar heeft interesse in de 18-jarige spits van de Rotterdamse club, bevestigt technisch directeur Leo Beenhakker in Voetbal International.

"Marco Branca, de technisch directeur van die club, heeft mij inderdaad gebeld. Of-ie kon komen praten. Nou, praten over voetbal kan altijd. Mijn deur staat open. We horen het allemaal wel", zegt Don Leo over de interesse vanuit Milaan in de talentvolle spits van zijn club. Beenhakker maakt zich vooralsnog geen zorgen. "Vorige week heb ik nog met Luc en zijn zaakwaarnemers gesproken. De intentie was duidelijk: hij blijft het liefste nog bij Feyenoord en wij willen graag met hem verder."

Overigens zou Inter bereid zijn om Castaignos in Rotterdam te laten rijpen. De ploeg wil dan wel een eerste optie om hem over enkele jaren definitief in te lijven.

Castaignos is sinds dit seizoen eerste spits bij Feyenoord. Hij begon moeizaam aan het seizoen, maar maakt de laatste weken enkele belangrijke doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen