Kritische Maldini: "AC Milan komt tekort in CL"

22 november 2010, 21:54

Paolo Maldini is van mening dat zijn oude club AC Milan geen kans maakt om dit seizoen de Champions League te winnen. De oud-verdediger van de 'Rossoneri' denkt dat clubs als FC Barcelona en Chelsea beter zijn de Italiaanse grootmacht.

Maldini, die pas op zijn veertigste zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing, vindt de Serie A toch van een ander kaliber dan de Champions League. "Milan doet goed mee in de Serie A, maar de club komt iets te kort in de Champions League alwaar er sterkere teams zijn", vertrouwde de Italiaan aan L'Equipe toe.

Maldini vervolgt zijn relaas. "We hebben dat kunnen zien tegen Real Madrid. Ik denk dat het lastig om door te stoten in het toernooi als ze clubs als Barcelona en Chelsea tegenkomen. Maar de vorm waarin clubs steken geldt natuurlijk ook. Milan heeft de laatste tijd aangetoond goed te kunnen spelen, met dank aan de trainer."

Toch denkt het clubicoon dat zijn voetballiefde nog altijd grote faam geniet. "Hoe dan ook, om terug te komen op het absolute topniveau moet er een project worden opgestart waardoor de club niet op het laatste moment nog even een speler moet kopen. Ze hebben Zlatan Ibrahimovic en Robinho aangetrokken in de zomer. Dat geeft aan dat Milan nog altijd interessant is voor de grootste spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen