PSV rond met FC Barcelona over Afellay

15 november 2010, 21:08   Bijgewerkt: 16 november 2010, 02:54

PSV en FC Barcelona hebben een akkoord bereikt over de overgang van Ibrahim Afellay naar de Spaanse grootmacht in de winterstop. Dit maakte PSV maandagavond bekend op de officiële website van de club.

Afellay geeft aan 'verheugd' te zijn met de transfer naar zijn droomclub. De zaak is echter nog niet volledig in kannen en kruiken, aangezien de speler en zijn zaakwaarnemer Rob Jansen er zelf nog uit moeten komen met Barcelona. Op de website van de Brabantse club valt te lezen dat de gesprekken tussen de middenvelder van PSV en de Spaanse club in een positieve sfeer verlopen, maar tot op heden nog niet zijn afgerond.

De verwachting is dan ook dat dit nog enige tijd in beslag zal nemen. In afwachting van een eventueel persoonlijke overeenstemming, wenst de international van het Nederlands Elftal zijn vizier volledig te richten op de volgende duels van PSV.

Mocht de 24-jarige technicus zelf ook tot een akkoord komen met Barcelona, dan zal hij de zevende speler zijn die de overstap maakt van PSV naar de Spaanse formatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen