Sneijder springt in de bres voor coach Benitez

15 november 2010, 19:56

Wesley Sneijder is klaar met de aanhoudende kritiek aan het adres van zijn coach bij Internazionale Rafael Benitez. De Italiaanse media reppen al over een voortijdig vertek van de oefenmeester van de huidige Champions League-houder maar als het aan Sneijder ligt, blijft zijn trainer gewoon aan.

"Ik krijg er genoeg van om steeds de naam van Benitez op alle kranten te zien. De geruchten zijn heel erg vervelend. We moeten is een keer ophouden om Rafael te bekritiseren want het is een goede coach", meldt de tweebenige middenvelder aan Tuttosport.

Inter Milaan kreeg afgelopen weekeinde weer een gevoelige tik te verwerken, doordat het een 1-0 thuisnederlaag moest slikken tegen stadsgenoot AC Milan. De kampioen van de Serie A van vorig seizoen heeft inmiddels zes punten achterstand op koploper AC Milan, wat ervoor zorgt dat er al flink aan de stoelpoten van Benitez wordt gezaagd. "Ik ben ook verantwoordelijk voor de situatie die er nu is bij de club", vertelt de sterkhouder die in de race is voor het winnen van de Gouden Bal. "We zullen snel moeten presteren in de Serie-A en de Champions League daarna moeten we ook nog het WK spelen voor clubteams. De Gouden Bal is slechts een bonus, maar ik wil hem wel graag winnen."

Toch was Sneijder wel erg te spreken over de ambiance rondom de wedstrijd tegen de aartsrivaal. "Ik vond het heel erg mooi hoe de supporters van AC Milan en Inter Milan met elkaar omgingen. Het was een fantastische emotie, dat is waar het bij voetbal om draait. Ik heb veel respect gekregen voor supporters van beide clubs. Ik ben erg trots op de fans van Inter. Ik wil ze bedanken voor deze mooie wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen