Stankovic helpt Inter over dode punt heen

28 november 2010, 14:55   Bijgewerkt: 28 november 2010, 20:41

Internazionale heeft zondag een broodnodige zege geboekt in de Serie A. De ploeg van de bekritiseerde trainer Rafael Benitez won van Parma: 5-2. Dejan Stankovic was met drie doelpunten de belangrijkste speler aan Inter-zijde.

Parma kwam al na vier minuten op voorsprong via voormalig Inter-spits Hernan Crespo. Stankovic hielp Inter daarna over de klap van de vroege tegenvaller heen. De spelmaker boog in twee minuten tijd de achterstand om in een voorsprong. De Serviër scoorde twee keer met een van richting veranderd schot.

Via Esteban Cambiasso, die scoorde uit een corner van Wesley Sneijder, liep Inter nog verder uit en leek de thuisploeg alweer in veilige haven. Wederom Crespo bracht echter de spanning in de wedstrijd. De routinier tikte uit een rebound simpel binnen. Het sterk spelende Parma kwam in de tweede helft nog dicht bij de gelijkmaker, maar Inter gooide het duel op tijd op slot. Thiago Motta maakte de 4-2. Stankovic gaf op aangeven van Sneijder de einduitslag nog een geflatteerd laagje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen