De Boer passeert El Hamdaoui in Milaan

8 december 2010, 19:20   Bijgewerkt: 8 december 2010, 19:47

Mounir el Hamdaoui moet tegen AC Milan op de bank plaatsnemen. In de punt van de aanval geeft de nieuwe Ajax-coach Frank de Boer de voorkeur aan Siem de Jong. Luis Suarez en Miralem Sulejmani spelen vanaf de zijkanten.

De keuze van De Boer voor De Jong is verrassend, zeker omdat zijn voorganger Martin Jol na de verloren CL-wedstrijd tegen Real Madrid nog liet weten dat De Jong, wat hem betreft, geen optie was voor die positie. De Boer denkt daar blijkbaar anders over. Christian Eriksen speelt op de plek van De Jong op het middenveld. Het is voor het eerst dit seizoen dat El Hamdaoui om sportieve redenen niet in het elftal staat.

Ajax hoopt vanavond in San Siro Europese overwintering in de Europa League veilig te stellen. De Amsterdamse formatie heeft één punt voorsprong op AJ Auxerre, dat echter wel een beter doelsaldo heeft. Alleen door zelf te winnen van AC Milan is Ajax dus niet afhankelijk van het resultaat van Auxerre bij Real Madrid. 

Voor AC Milan staat helemaal niets meer op het spel. De Italiaanse ploeg is al zeker van een plek in de tweede ronde en kan koploper Real niet meer inhalen.

Opstellingen

AC Milan: Amelia; Antonini, Yepes, Thiago Silva, Bonera; Ambrosini, Pirlo, Seedorf, Flamini; Ronaldinho, Robinho

Ajax: Stekelenburg; Emanuelson, Vertonghen, Alderweireld, Van der Wiel; De Zeeuw, Eriksen, Enoh; Sulejmani, De Jong, Suarez

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen