Inter treft Bayern, Arsenal tegen FC Barcelona

17 december 2010, 12:15   Bijgewerkt: 17 december 2010, 12:23

Bayern München krijgt de mogelijkheid om revanche te nemen op Inter, na de verloren Champions League-finale van vorig seizoen. Beide teams nemen het tegen elkaar op in de tweede ronde van het miljoenenbal, zo heeft de loting in Nyon uitgewezen. Bayern speelt de beslissende tweede wedstrijd thuis.

In de Champions League-finale van vorig seizoen was Inter met 2-0 te sterk voor Bayern. Diego Milito maakte toen beide doelpunten voor de Italiaanse ploeg. 

Overigens zijn Inter en Bayern niet de enige teams die een oude bekende treffen in de tweede ronde van deze editie van de Champions League. Real Madrid speelt tegen Olympique Lyon, de ploeg waar het vorig seizoen in dezelfde ronde van verloor. Verder speelt FC Barcelona tegen Arsenal, een ontmoeting die vorig seizoen in de kwartfinale op het programma stond. Toen was Barça veel te sterk.

Bij het duel tussen Valencia en Schalke 04 staan de Nederlandse internationals Hedwiges Maduro en Klaas-Jan Huntelaar tegenover elkaar. Rafael van der Vaart neemt het met zijn Tottenham Hotspur op tegen Clarence Seedorfs AC Milan

Loting achtste finale Champions League

AS Roma- Shakhtar Donetsk

AC Milan- Tottenham Hotspur

Valencia- Schalke 04

Internazionale- Bayern

Olympique Lyon- Real Madrid

Arsenal- FC Barcelona

Marseille- Manchester United

FC Kopenhagen- Chelsea

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen