Fiorentina-preses: "Mutu van de markt gehaald"

9 januari 2011, 23:25

Adrian Mutu heeft het goed voor zichzelf verpest. De spits, die in een eerder stadium van zijn carrière wegens cocaïnegebruik werd ontslagen bij Chelsea, werd recentelijk door zijn Italiaanse werkgever al van het trainingsveld verbannen aangezien hij zich niet aan zijn contractuele verplichtingen zou hebben gehouden en de club in diskrediet zou hebben gebracht. Nu weigert de nummer twaalf van de Serie A de 31-jarige Roemeen een 'makkelijke' aftocht Roemeen te verlenen.

De voorzitter van Fiorentina Andrea Della Valle vindt dat Mutu zijn club dermate beschimpt heeft, dat de preses weigert mee te helpen aan een overgang van het enfant terrible naar een andere formatie. "Mutu is uit de selectie gezet en van de markt gehaald", deelt Della Valle mede aan de Italiaanse media. "Hij heeft iets serieus gedaan, terwijl zijn zaakwaarnemer Giovanni Becali vreselijke en onware dingen heeft gezegd." De spits met het grillige karakter stapte woensdag 'zonder opgaaf van reden' van het trainingsveld.

"We zullen tegenover iedere rechtbank actie ondernemen om de belangen van de club te verdedigen. Wij zijn beledigd en dat zijn ook onze directeuren, dus op dit moment is het aan de advocaten om te overleggen. Het is moeilijk het hier over te hebben. Je kan echter niet zomaar van de training weglopen en ermee wegkomen", aldus de furieuze preses.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen