Late goal bezorgt Real Madrid veilige marge

14 januari 2011, 00:00   Bijgewerkt: 14 januari 2011, 00:07

Met dank aan Mesut Özil kan Real Madrid de terugwedstrijd in het bekertoernooi tegen stadgenoot Atletico zonder al te veel zorgen tegemoet zien. De Duitser maakte in Bernabeú in de slotfase een belangrijke goal. Dankzij hem won Real met 3-1 en moet Atletico volgende week op eigen veld minimaal twee keer scoren.

In het Spaanse bekertoernooi wordt gespeeld volgens het Europese principe, waardoor ieder uitgescoord doelpunt goud waard is. Bernabeú werd daarom even stil toen Diego Forlan er binnen tien minuten 0-1 voor Atletico van maakte. De beste speler van het afgelopen WK rondde voorbereidend werk van Sergio Agüero keurig af. Real moest nu komen en sowieso één, eigenlijk twee en het liefst drie keer scoren om zicht te houden op een plaats bij de laatste vier van het toernooi.

Sergio Ramos maakte er snel 1-1 van, maar vervolgens stokte de productie even. Pas na rust bracht Cristiano Ronaldo het publiek op de banken door Real op voorsprong te zetten. Maar dat was eigenlijk niet genoeg, wetende dat bij een 2-1 eindstand Atletico op eigen veld aan 1-0 genoeg zou hebben om door te gaan. Real drukte en uiteindelijk was het Özil die het bevrijdende derde doelpunt maakte.

De returnwedstrijd tussen Atletico en Real Madrid is woensdag 19 januari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen