Villarreal geeft zege uit handen tegen Sevilla

Koen Freriks
12 januari 2011, 22:02   Bijgewerkt: 12 januari 2011, 22:32

Sevilla heeft woensdag op sensationele wijze een punt gepakt op bezoek bij Villarreal. De thuisploeg had in de Copa del Rey-wedstrijd halverwege een 3-1 voorsprong, maar gaf deze in het laatste half uur weg.

De drie uitdoelpunten betekenen een goede uitgangspositie voor titelverdediger Sevilla in de aanloop naar de return van volgende week. Cani en Giuseppe Rossi zetten Villarreal binnen een half uur op 2-0. Alvaro Negredo scoorde nog voor rust tegen. Via Ruben kwam Villarreal in de tweede helft op 3-1. Door het tweede doelpunt van Negredo en een late treffer van Alexis werd het alsnog gelijk.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl