Dortmund zegeviert bij Bayern München

26 februari 2011, 20:20   Bijgewerkt: 26 februari 2011, 21:22

Het is Bayern München niet gelukt de 1-0 zege bij titelverdediger Internazionale in de Champions League (woensdag) een passend vervolg te geven. Trainer Louis van Gaal zag zijn ploeg zaterdag voor eigen publiek met 3-1 onderuit gaan in de topper tegen klassementsleider Borussia Dortmund

Lucas Barrios schoot Dortmund al na negen minuten op voorsprong in de Allianz Arena. De Paraguayaan was het doeltreffende eindstation van een snelle uitbraak. Bayern had amper zeven minuten nodig om de schade te herstellen. Winteraanwinst Luiz Gustavo tikte na ruim een kwartier namelijk een corner binnen.

Als Bayern nog in de titeldroom zat, kan het daaruit nu definitief ontwaken. De marge met Dortmund bedraagt nu zestien punten. Der Rekordmeister moet zelfs keihard werken om nog tweede te worden, want nummer twee Bayer Leverkusen vergroot zondag de voorsprong op Bayern tot zes punten als het wint bij Werder Bremen. De titelverdediger zakte eerder op de dag naar de vierde plaats, doordat Hannover 96 met 1-0 zegevierde bij promovendus Sankt Pauli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen