Manchester City morst punten tegen Fulham

27 februari 2011, 17:52   Bijgewerkt: 27 februari 2011, 21:58

Als Manchester City nog titelaspiraties had in de Premier League, kan het deze nu definitief in de ijskast zetten. De miljoenenploeg leed zondag op het eigen Eastlands puntenverlies tegen Fulham (1-1), waardoor de achterstand op koploper Manchester United, met één wedstrijd meer gespeeld, tien punten is.

Manchester City, dat nog altijd niet over de geblesseerde Nigel de Jong (enkel) kan beschikken, kende wel een goed begin. Na een kwart wedstrijd kwam de ploeg van Roberto Mancini op 1-0, door toedoen van Mario Balotelli. De omstreden aanvaller scoorde op aangeven van Carlos Tevez. Damien Duff poetste vlak na de rust, na voorbereidend werk van Andrew Johnson, het doelpunt van de Italiaan weg: 1-1.

Door de remise blijft City derde, met zes punten minder dan nummer twee Arsenal en tien minder dan leider Manchester United. Beide clubs hebben bovendien nog één duel tegoed ten opzichte van City. Tottenham Hotspur staat vierde, op drie punten van City, maar ook de equipe van Rafael van der Vaart speelde één wedstrijd minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen