Overmars: "Erg blij dat Kromkamp voor ons kiest"

Ger
22 februari 2011, 10:56   Bijgewerkt: 22 februari 2011, 11:35

Jan Kromkamp keert elf jaar na zijn vertrek uit de Adelaarshorst zo goed als zeker terug bij Go Ahead Eagles. De bij PSV overbodig geworden verdediger is met de club uit Deventer vrijwel akkoord over een driejarige verbintenis.

Beide partijen moeten het alleen nog eens zien te worden over de constructie van het contract. Het is de bedoeling dat Kromkamp bij Go Ahead Eagles tevens de kans krijgt om de eerste stappen in de richting van een trainerscarrière te zetten. "We zijn erg blij dat Jan voor ons gekozen heeft", loopt Marc Overmars, bestuurslid technische zaken van de eerstedivisionist, in De Stentor alvast vooruit op de rentree van Kromkamp bij Go Ahead.

"Reken maar dat hij als elfvoudig international ook naar verschillende clubs in het buitenland kon voor heel wat meer geld dan wij hem kunnen betalen", stelt Overmars. "Hij is natuurlijk een superprof, heeft power en heel veel ervaring. We hebben veel talenten, maar missen dit seizoen de ervaring van spelers als bijvoorbeeld Kromkamp. Jan heeft bij PSV misschien weinig wedstrijden in het eerste gespeelde de laatste jaren, maar is erg fit. Hij kan op het middenveld, als rechtsback, maar ook centraal achterin spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen