Arsenal positief over Feyenoord en Miyaichi

14 maart 2011, 08:41   Bijgewerkt: 14 maart 2011, 08:48

De kans is aanzienlijk dat Feyenoord ook volgend seizoen over Ryo Miyaichi kan beschikken. De Japanner wordt sinds de winter gehuurd van Arsenal, waar hij niet in aanmerking komt voor een werkvergunning. Omdat dat na de zomer mogelijk nog steeds het geval is en hij bij Feyenoord goed presteert, overweegt Arsenal hem langer in de Kuip te houden. Directeur Steve Rowley bracht zondag aan bezoek aan Feyenoord-NAC om Miyaichi, en zijn omgeving, van dichtbij te bekijken.

Rowley was vol lof over zowel Miyaichi als de manier waarop bij Feyenoord met hem omgegaan wordt. "Feyenoord is een goede club voor Ryo. Ik heb geconstateerd dat de club hem op een uitstekende manier begeleidt. Eric Gudde is open en eerlijk over alle zaken en Arsenal is bijzonder tevreden over de eerste maanden. Feyenoord verricht grote inspanningen en dat wordt op prijs gesteld", zegt hij in De Telegraaf

Dat Miyaichi tegen NAC niet zijn beste wedstrijd van het jaar speelde, deert Rowley niet. "Ik weet wat hij kan. Wij hebben hem gezien, op de club in Londen gehad en hij wordt goed in de gaten gehouden. Op dit moment is de eredivisie voor hem nog steeds een goed tussenstation op weg naar de Premier League."

Overigens krijgt Feyenoord mogelijk binnenkort de beschikking over een tweede Miyaichi. Het 15-jarige broertje van de aanvaller komt naar verluidt op korte termijn voor een trainingsstage naar de Kuip. Ook hij wordt gezien als groot talent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen