Mechelen staat Buyens niet af aan Club Brugge

Ger
24 maart 2011, 17:42

Yoni Buyens is niet te spreken over de opstelling van het bestuur van KV Mechelen. De 23-jarige middenvelder wil graag vertrekken naar Club Brugge, maar zijn huidige werkgever houdt hem aan zijn contract.

"Mijn manager heeft mij bevestigd dat Club interesse heeft", zegt Buyens in Het Laatste Nieuws. "Ik wil graag naar Club, het spreekt me aan. Na twee jaar KV Mechelen ben ik klaar voor een stap hogerop, dit is het moment. Ik zeg niet dat ik me in Mechelen niet meer kan ontwikkelen, maar KVM zit al twee jaar tegen de play-offs aan, terwijl Club er al twee keer bij is. Bovendien wil Brugge weer meedoen voor de prijzen."

Voorzitter Johan Timmermans van KV Mechelen houdt vooralsnog echter voet bij stuk. "Ik blijf bij mijn standpunt: we laten Buyens niet gaan. Dat de speler graag naar Club wil? Wij houden hem aan zijn contract. Het is onze ambitie om de selectie op peil te houden voor volgend seizoen en dus zal ik geen overgang naar Brugge tekenen. Club heeft contact opgenomen, ik heb mijn standpunt meegedeeld en nadien heb ik niets meer gehoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen