Manolev wil pas na seizoen praten met PSV

Koen Freriks
17 april 2011, 11:32   Bijgewerkt: 17 april 2011, 11:38

Stanislav Manolev wil zich met PSV volledig richten op de titelrace. De rechtsback gaat daarom pas na het einde van het seizoen in gesprek met zijn Eindhovense werkgever. Hij heeft nog maar een contract tot medio 2012.

"Er is, zover ik weet, geen concrete belangstelling. Maar waarom zouden we tijdens het seizoen praten? Erna is veel rustiger", zegt de Bulgaarse verdediger in het Eindhovens Dagblad

Manolev staat in de Eredivisie te boek als aanvallende back, die vaak verdedigend in de fout gaat. Trainer Fred Rutten is daar niet altijd te spreken over. "Soms geef ik ook vijftien góede voorzetten", reageert hij. En defensief? "Als ik twee of drie keer mee naar voren ben gegaan, maak ik verdedigend sneller een fout, omdat ik dan even moe ben. Maar iedereen maakt fouten. De trainer is het niet altíjd eens met wat ik doe, maar hij wil wel dat ik mee naar voren ga. Ik zou ook niet anders willen, ik wil niet alleen verdedigen. Alle grote Europese clubs hebben aanvallend ingestelde backs." 

Dat zijn impulsieve acties vaak onder de loep worden gelegd door VI-gast René van der Gijp doet hem niets. "Van der Gijp? ...Phh, I don't care about him", zegt hij over de oud-speler van PSV. "En ik kijk bijna nooit Nederlandse tv."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen