Büttner verlengt ondanks interesse Groningen

20 mei 2011, 22:18

Alexander Büttner bevindt zich op de radar van FC Groningen, maar de 22-jarige verdediger geeft de voorkeur aan een langer verblijf bij Vitesse. Vrijdag heeft hij een nieuw en verbeterd tweejarig contract getekend bij de Arnhemse club. In de nieuwe verbintenis is een optie voor nog eens twee seizoenen opgenomen.

"Voornamelijk het goede gevoel dat ik heb bij de club en de ambities hebben ervoor gezorgd dat ik langer hier wil blijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij vanaf het nieuwe seizoen tot betere prestaties komen en onze supporters meer gaan bieden. De club biedt mij deze kans en ik wil mijzelf graag verder ontwikkelen bij Vitesse", verklaart Büttner de beslissing op de website van zijn werkgever.

Naast FC Groningen wilden ook verschillende buitenlandse clubs hem inlijven. “Bij een club in het buitenland lag een contract klaar en daar kon ik veel geld verdienen. Vitesse heeft mij echter ook een goede aanbieding gedaan waar veel vertrouwen uit spreekt. Maar het belangrijkste is het goede gevoel dat ik hier bij de club heb."

Büttner staat al sinds 2007 op de loonlijst bij Vitesse. Hij is één van de weinigen van de oude groep die sinds de komst van Merab Jordania nog regelmatig speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen