Arsenal: "Feyenoord favoriet voor Miyaichi"

20 juni 2011, 08:40   Bijgewerkt: 20 juni 2011, 08:48

Als Arsenal besluit om Ryo Miyaichi ook komend seizoen te verhuren, dan maakt Feyenoord de meeste kans om hem te krijgen. Diverse buitenlandse clubs hebben interesse in de Japanner, maar in Londen is men zeer tevreden over de manier waarop Miyaichi zich het afgelopen half jaar in Rotterdam ontwikkeld heeft.

"Er is voldoende belangstelling voor Miyaichi, maar we zijn zeer te spreken over de inspanningen die Feyenoord doet om een jonge speler als hij te begeleiden", zegt Steve Rowley, manager technische zaken van Arsenal, in De Telegraaf.

Naar verluidt azen ook topclubs uit Rusland, België en Duitsland op de pas 18-jarige aanvaller. Eerder ging het gerucht dat ook AZ en FC Twente in de race waren om de Japanner, maar volgens Rowley is dat niet het geval. Beide clubs hebben zich niet bij Arsenal gemeld, benadrukt hij. Miyaichi werkt de eerste weken van de voorbereiding op het nieuwe seizoen in ieder geval af bij Arsenal, daarna beslist de Londense clubleiding of hij wederom in aanmerking komt voor een verhuurperiode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen