Cesena weet Mutu te verleiden tot overstap

23 juni 2011, 19:05   Bijgewerkt: 23 juni 2011, 22:09

Adrian Mutu keert Fiorentina de rug toe. De Roemeense aanvaller, die de afgelopen vijf seizoenen voor de club uit Florence uitkwam, zal volgend jaar spelen voor Cesena. Dit maakten de Italiaanse clubs donderdag bekend. 

"Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur", liet de 32-jarige Mutu optekenen op UEFA.com. "De afgelopen club heeft Cesena zich ambitieus getoond, daarom heb ik hun aanbod geaccepteerd ook al lever ik ga er in salaris op achteruit. Ik ben van mening dat deze club me weer warm kan maken voor het voetbal."

Mutu stond eerder onder contract bij onder meer Internazionale, Parma, Chelsea en Juventus. De carrière van de Roemeen hangt van incidenten aan elkaar. Mutu werd vanwege cocaïnegebruik ontslagen bij Chelsea en moest de Engelse club vervolgens een schadevergoeding van liefst 17 miljoen euro betalen. Vorig jaar werd hij voor 9 maanden geschorst omdat hij verboden middelen had gebruikt.

De spits werd begin dit jaar tijdelijk verbannen van het trainingsveld van Fiorentina omdat hij afspraken niet was nagekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen