Kolder en Veendam komen er niet uit

27 juni 2011, 20:10

BV Veendam, of SC Veendam zoals de club vanaf 1 juli zal gaan heten, neemt afscheid van Marnix Kolder. De club uit de Jupiler League voerde gesprekken met de dertigjarige aanvaller over een verlengd verblijf bij de noorderlingen, maar beide partijen kwam niet tot overeenstemming. Het aanbod van de club ligt te ver bij de wensen van de spits vandaan, zo meldt RTV Noord.

Kolder werd dit seizoen door Veendam gehuurd van VVV Venlo. De aanvaller is bij de Limburgers in het bezit van een aflopend contract en zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe club.

Tegenover het vertrek van Kolder staat de komst van drie proefspelers bij de ploeg van trainer Gert Heerkes. Jonathan Opoku, Othman El Kabier en Handrit Hoxhaj zullen een proefperiode afwerken in Veendam.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen