Kompany: "België wordt sterker en sterker"

2 juni 2011, 16:25

Vincent Kompany ziet de toekomst van het nationale elftal van België zonnig in. De verdediger van Manchester City staat met de Rode Duivels aan de vooravond van de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. De Belgen staan op dit moment tweede in Groep A en hebben een puntje meer dan de Turken, die echter nog wel een duel minder speelden.

"We hebben bijna twee weken naar deze climax toegewerkt en hebben er alles aan gedaan om op onze top te zijn", vertrouwt Kompany toe aan Het Nieuwsblad. "Een resultaat kan je nooit op voorhand garanderen, maar we kunnen wel garanderen dat we alles zullen geven op het veld."

"Deze groep wordt sterker en sterker, en de resultaten zullen komen", toont de mandekker zich vol vertrouwen over de huidige Belgische lichting. "In vergelijking met de vorige jaren, hebben veel spelers nu al nationale en internationale prijzen gepakt en meer ervaring opgedaan."

Kompany rekent op een goede afloop tegen de ploeg van bondscoach Guus Hiddink. "De Turken hebben collectief misschien meer ervaring, dus het is aan ons om daar iets tegenover te zetten. We hebben veel vertrouwen, maar zullen zeker niet naïef op het veld komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen