Benfica-coach Jesus: "Hebben eigen identiteit"

15 augustus 2011, 23:14

FC Twente neemt het dinsdag in de vierde voorronde van de Champions League in de eigen Grolsch Veste op tegen Benfica. Jorge Jesus, de coach van de Portugezen, wilde maandag nog niets prijsgeven over zijn opstelling.

“Benfica heeft een eigen identiteit”, reageert hij op de website van FC Twente. “De tegenstander maakt ons niet uit. Het kan alleen wel zo zijn dat we een andere variant van onze speelstijl zullen gaan gebruiken om tot een goed resultaat te komen.”

Benfica opende het nieuwe seizoen vrijdag met een 2-2 gelijkspel bij Gil Vicente. Jesus verwacht niet dat die matige prestatie gaat doorwerken tegen Twente. “Het gaat om twee verschillende competities. Even zo goed had ook een overwinning afgelopen weekend de uitgangssituatie voor morgen niet anders gemaakt.”

Middenvelder Javier Garcia sluit zich daarbij aan. “In het verleden hebben we wel vaker in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd een minder resultaat behaald om vervolgens een goede uitslag neer te zetten”, zegt de Spanjaard.

Hij verwacht een lastige wedstrijd tegen de Tukkers. “Het zal een moeilijke opgave worden. Twente is een voetballende ploeg die graag balbezit heeft. We hebben als ploeg meer ervaring op dit niveau dan Twente, hopelijk lukt het ons daar voordeel uit te behalen. Natuurlijk is er sprake van druk, maar niet meer dan normaal.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen