Koster na 3-3: "Dit had nooit zo mogen zijn"

8 augustus 2011, 08:00

Adrie Koster was zondag met Club Brugge op weg naar een overwinning bij Sint Truiden. Bij rust leidde de ploeg van de Nederlandse coach met 3-0, maar in het tweede bedrijf gaf het deze voorsprong uit handen: 3-3. Koster baalde na afloop flink van het resultaat, ook al gaat zijn ploeg nog wel aan kop in de Pro League.

“Het publiek heeft een schitterend duel gezien, maar daar hebben wij weinig aan”, bromt Koster in de microfoon van Sporza. “Wij hadden gewoon moeten winnen. Dat je bij 3-0 voor één doelpuntje tegen krijgt, kan gebeuren. Maar het mag nooit zo zijn dat een ploeg terugkomt tot 3-3.”

Voor rust leek er geen vuiltje aan de lucht voor Club Brugge. Het domineerde en zocht met een 3-0 voorsprong de kleedkamer op. “Die had zelfs groter kunnen zijn”, constateert Koster. “In de tweede helft laten we Sint Truiden in hun spel komen en vergeten we dat een wedstrijd negentig minuten duurt. Onbegrijpelijk.”

Dat laatste zeker omdat Club Brugge in de laatste twintig minuten, bij een 3-2 voorsprong, tegen tien man speelde. Desondanks ging het in blessuretijd toch nog verkeerd. “Bij een man-meer-situatie moet je het uitspelen en zelfs in staat zijn om te scoren, maar dat hebben we slecht gedaan. Ik heb hier geen verklaring voor. Als je in de eerste helft op die manier kan spelen, moet dat in het tweede bedrijf ook kunnen.”

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen