Rutten: "Geen mysterie rond Engelaar"

17 augustus 2011, 19:31   Bijgewerkt: 17 augustus 2011, 23:25

Volgens verschillende media is Orlando Engelaar niet met PSV meegegaan naar Oostenrijk voor de Europa League-wedstrijd tegen SV Ried om een transfer af te wachten. Trainer Fred Rutten van de Eindhovenaren stelt echter dat de middenvelder ziek is en daarom thuisblijft.

“Over Engelaar is geen ‘mysterie’ aan de hand”, zegt Rutten op de PSV-website. “Hij had koorts en heeft mogelijk Phillip Cocu aangestoken, die is ook ziek. Gisteren was hij nog niet topfit en het zag er ook niet naar uit dat hij dat zou worden.”

Rutten vertrouwt op een goed resultaat tegen SV Ried. “Natuurlijk zijn we de grote favoriet”, vervolgt de oefenmeester. “We hebben een heel goede ploeg en ik heb vertrouwen in een goed resultaat. Wel moeten we ervoor oppassen dat we niet in een counter lopen. We willen winnen en het liefst ook sprankelend. Maar het zal niet al te makkelijk zijn en ook oppassen dat we niet in een counter lopen.”

Rutten zag Ried de afgelopen weken enkele keren aan het werk. “Ik heb twee, drie wedstrijden gezien van Ried. Het heeft veel weg van de werkwijze in Duitsland, op het conditionele vlak. Altijd heel fit, fysiek heel sterk. De statistieken laten ook zien dat Ried thuis sterk is”, besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen