Groep G: Zenit herpakt zich, APOEL aan kop

28 september 2011, 22:48   Bijgewerkt: 28 september 2011, 22:55

FC Zenit St. Petersburg heeft zich goed hersteld van de opmerkelijke zeperd bij APOEL Nicosia op de eerste speeldag van de Champions League. De Russische topploeg pakte thuis tegen FC Porto zijn eerste punten van dit seizoen, 3-1.

Breekpunt in de wedstrijd tussen Zenit en Porto was een rode kaart voor de Portugese verdediger Jorge Fucile. Hij maakte vlak voor rust op onhandige wijze hands en kreeg zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. Op dat moment was de stand nog 1-1. James Rodriguez had Porto op 0-1 gezet, Roman Shirokov maakte gelijk.

Met elf tegen tien zette Zenit de wedstrijd na rust naar zijn hand. Nadat vlak daarvoor een zuiver Russisch doelpunt wegens vermeend buitenspel afgekeurd was, tekende Roman Shirokov voor de 2-1. Hij knalde een afgeslagen vrije trap hard in de korte hoek. Danny, de Portugees in Russische dienst, maakte vlak daarna de 3-1.

Door de winst heeft Zenit nu drie punten, evenveel als Porto. Koploper in de groep is na twee speeldagen het verrassende APOEL Nicosia. De ploeg uit Cyprus pakte, na de winst tegen Zenit, nu een punt bij Shaktar Donetsk. Beide goal vielen na rust.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen