Jarige Stekelenburg ziet Roma verder prutsen

22 september 2011, 22:41   Bijgewerkt: 23 september 2011, 01:51

AS Roma wacht na drie speeldagen nog altijd op zijn eerste overwinning in de Serie A. De Romeinen gaven donderdag in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen Siena een overwinning uit handen: 1-1.

Roma moest het zonder Maarten Stekelenburg stellen. De Nederlandse doelman, die vandaag zijn 29ste verjaardag viert, verliet zaterdag in de topper tegen Inter bewusteloos het veld na een wilde actie van Lucio. Stekelenburg zat wel op de tribune in het Olympisch Stadion van Rome.

Hij zag zijn ploeg bepaald niet groots spelen, maar wel lang een 1-0 voorsprong verdedigen. Pablo Daniel Osvaldo opende na 25 minuten de score. Roma ontsnapte na rust enkele keren aan de gelijkmaker, maar twee minuten voor tijd was het wel raak. Roberto Vitiello legde in de rebound de eindscore vast op 1-1.

Roma is niet de enige topclub die nog zegeloos is. Hetzelfde geldt voor AC Milan en Inter. Ze staan met z’n drieën anoniem in de rechterkolom van de Serie A, inmiddels een straatlengte achter op de drie koplopers: Genoa, Juventus en Udinese.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen