Stekelenburg met Roma ook in Serie A onderuit

Ger
11 september 2011, 16:58   Bijgewerkt: 11 september 2011, 18:17

AS Roma vloog onlangs al uit Europa, maar ook in de Serie A kan de volledig vernieuwde ploeg vooralsnog nog geen indruk maken. Maarten Stekelenburg ging met de Romeinen in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen pijnlijk onderuit in eigen huis. Cagliari won met 2-1.

Roma trok in de afgelopen transferperiode voor een grote Amerikaanse zak met geld veel nieuwe spelers aan. Toch moet Roma nog flinke stappen maken als het de ambitie om mee te doen om de titel waar wil maken.

De Romeinen waren in de eerste helft wel veel beter, maar konden dat niet uitdrukken in de score. Door het overwicht leek een zege voor de thuisploeg desondanks voor handen, maar Cagliari stuntte in de tweede helft. Daniele Conti profiteerde van een slecht weggewerkte corner van José Angel. De Spaanse linksback was daardoor blijkbaar zo gefrustreerd dat hij even later het been van Biondini doormidden probeerde te zagen. Hij mocht met rood vertrekken. Roma drong nog wel aan, maar had de pech dat Moestafa El Kabir (voormalig NEC) Stekelenburg in de laatste minuut klopte. Daardoor had de treffer van Daniele de Rossi geen zin meer.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen