Aanvoerder Donk baalt: "Verloren op kracht"

21 oktober 2011, 08:52   Bijgewerkt: 21 oktober 2011, 08:58

Club Brugge zag zijn fraaie uitgangspositie in Groep H van de Europa League donderdag vrijwel vervliegen. Thuis tegen de Engelse tweedeklasser Birmingham City verloren de Belgen, ondanks een vroege voorsprong, verrassend met 1-2.

Dat verlies viel Ryan Donk rauw op zijn dak. "Na de 1-0 hebben we te weinig creativiteit getoond. Er werd teveel gelopen met de bal en op z'n Engels gespeeld. Na de 1-0 moesten we doorgegaan zijn en hadden we de kansen moeten afmaken. We hebben daarna minder goed gespeeld en verloren op kracht", zegt de verdediger, die na de blessure van Carl Hoefkens gepromoveerd is tot captain, op de Club-site.

Club moet zich nu herpakken, benadrukt Donk. "We hadden dit niet verwacht. Het vertrouwen zat goed vooral na die zege op Braga, maar die tweede treffer viel te laat om nog iets te kunnen corrigeren. De volgende wedstrijd Europees is nu in Birmingham en ik geloof nog volop in mijn eigen kunnen en in dat van het team. We gaan daar zeker punten halen. Ze hebben zeker niet meer kwaliteit dan wij", vindt hij.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen