'Rode Duivels' geloven in stunt tegen Duitsland

10 oktober 2011, 08:00

België moet dinsdag winnen bij Duitsland, anders mist het vrijwel zeker voor de vijfde keer op rij een groot eindtoernooi. Voormalig PSV-speler Timmy Simons is louter positief over de al geplaatste Duitsers, maar sluit een stunt niet uit.

"Duitsland is een machine die tot het einde doorgaat”, zegt Simons op Sporza. “Ze kunnen de voorronde met het maximum van de punten afsluiten en zullen daar ook voor gaan. Het geeft nooit cadeaus weg en zeker niet thuis. Ze zijn op alle vlakken top, we hopen dus dat zij een mindere dag hebben. Wij trekken met enorm veel enthousiasme naar Düsseldorf. Ik heb er veel vertrouwen in. Er gaan veel fans mee van ons, dat is een boost voor de spelers."

Ook Vincent Kompany weigert zich op voorhand gewonnen te geven. "Ik heb altijd gedacht dat we in Duitsland een goed resultaat kunnen neerzetten. Favoriet zullen we niet zijn, maar misschien ligt de rol van underdog ons gewoon beter. We leven ontspannen naar de wedstrijd toe, want onze taak is duidelijk. We mogen niet te veel denken aan Turkije-Azerbeidzjan, we moeten ons concentreren op ons eigen duel. We hebben genoeg jongens die de wedstrijd met één flits kunnen beslissen. We vormen een sterk blok, ik voel dat er iets bijzonders kan gebeuren dinsdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen