Van der Vaart weer trefzeker voor Spurs

30 oktober 2011, 19:11   Bijgewerkt: 30 oktober 2011, 21:03

Tottenham Hotspur heeft zondagavond drie punten overgehouden aan de confrontatie met Queens Park Rangers. De Spurs wonnen op White Hart Lane met 3-1 van de promovendus. Rafael van der Vaart was voor de vijfde maal op rij trefzeker voor Tottenham.

Gareth Bale zette de thuisploeg op aangegeven van Aaron Lennon na twintig minuten op voorsprong. Een klein kwartier later liet Van der Vaart zich weer eens gelden voor de Londenaren. De Oranje-international tekende na 33 minuten voor de 2-0.

Eerder scoorde Van der Vaart al tegen Wigan Athletic, Arsenal, Newcastle United en Blackburn Rovers (2x). De international is na Teddy Sheringham en Robbie Keane pas de derde Spurs-speler die in vijf opeenvolgende duels weet te scoren voor de Londenaren. Na acht competitiewedstrijden staat de oud-Ajacied al op zes treffers

Nadat Jay Bothroyd voor de aansluitingstreffer had gezorgd, gooide Bale twintig minuten voor tijd het duel in het slot met zijn tweede van avond: 3-1. Opnieuw was Lennon de aangever. Tottenham klimt door de zege naar de vijfde plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen