Been ontsnapt aan nederlaag tegen Kortrijk

5 november 2011, 21:56   Bijgewerkt: 5 november 2011, 22:33

Mario Been is met Racing Genk een mooie week, waarin met 5-4 werd gewonnen bij Club Brugge en een punt werd gepakt tegen Chelsea (1-1), in mineur geëindigd. De thuiswedstrijd tegen Kortrijk leverde zaterdag slechts één punt op: 2-2.

Genk maakte geen beste indruk, maar kwam luttele seconden na de doelwissel wel op voorsprong. Jelle Vossen scoorde, na gestuntel in de achterhoede van Kortrijk. Cruciaal was die fout van de bezoekers niet. Sterker nog, door goals van Ernest Webnje Nfor en Mustapha Oussalah kwamen ze zelfs aan de leiding (1-2). Invaller Anthony Limbombe voorkwam in de slotfase een nederlaag voor Genk.

Door de remise blijft Genk zesde in de Pro League. Het heeft na dertien wedstrijden twintig punten. Kortrijk staat vijfde, met één punt meer dan de landskampioen.

Dennis van Wijk verloor met Bergen met 2-0 bij Germinal Beerschot. Desondanks blijft de promovendus van de Nederlandse trainer stevig in de middenmoot. Reza Ghoochannejhad pakte met Sint Truiden een punt bij het Zulte-Waregem van coach Darije Kalezic (ex-De Graafschap). STVV draagt daardoor op basis van de doelcijfers de rode lantaarn over aan Westerlo, dat met 2-4 verloor van Lokeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen