Genk-directeur: "Geen twijfels over Mario Been"

29 november 2011, 10:57

De prestaties van RC Genk onder trainer Mario Been blijven matig. Dit weekend verloor de ploeg met 2-0 bij AA Gent, nadat Genk enkele dagen eerder met 7-0 van het veld geblazen was bij Valencia. De positie van Been staat echter niet ter discussie, benadrukt directeur Dirk Degraen. Hij wil het contract van de coach zelfs verlengen.

Degrean steunt Been, zegt hij in Het Laatste Nieuws. "We speelden met Mario vier topwedstrijden (0-1-verlies tegen Anderlecht, 3-0-zege tegen Standard, 4-5-zege tegen Club Brugge en 2-0-nederlaag tegen AA Gent, red) en we hadden ze alle vier kunnen winnen. Op het veld is te zien dat Racing Genk nog steeds goed voetbal kan brengen, dat is het belangrijkste. Dat we om de tafel zitten met Mario Been is het beste bewijs dat er geen twijfels bestaan over onze coach binnen de club", stelt hij.

Volgens de directeur is er geen enkele reden tot paniek. "We hadden dit seizoen twee doelen: de poules van de Europa League - we hebben véél meer gedaan - en een plaats in Play-off I. Er is geen enkele reden om te denken dat we de top 6 niet halen. Van opborrelende onrust is absoluut geen sprake", benadrukt de beleidsmaker.

Vorig seizoen werd Racing Genk, via de play-offs, verrassend landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen