Pyunik na tien jaar van Armeense troon gestoten

5 november 2011, 18:34

De hegemonie van Pyunik FC in de Armeense competitie is voorbij. Ulisses heeft dit seizoen de titel voor zich opgeëist en voorkwam daarmee dat Pyunik voor de elfde maal op rij kampioen werd.

Pyunik eindigt zelfs als derde in het klassement. Het moet ook Gandzasar Kapan, dat twee jaar geleden in de Europa League-voorronde nog werd overklast door NAC Breda, voor zich dulden. Voor Ulisses is het de eerste keer dat het op nationaal niveau eremetaal heeft veroverd.

In Letland kroonde FK Ventspils zich tot kampioen. De ploeg had zaterdag, tijdens de laatste speelronde, aan een doelpuntloos gelijkspel tegen de gevallen topclub Skonto Riga genoeg om de vierde titel in de clubhistorie bij te schrijven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen