Van Persie blinkt opnieuw uit bij Arsenal

5 november 2011, 17:50   Bijgewerkt: 5 november 2011, 18:49

Robin van Persie heeft Arsenal zaterdag een mooie middag bezorgd. Met één treffer en twee assists, bij de goals van ex-Ajacied Thomas Vermaelen en Mikel Arteta, had de Nederlander een groot aandeel in de 3-0 zege op West Bromwich Albion. Vorige week blonk hij ook al uit, met een hattrick tegen Chelsea (5-3 winst).

Als gevolg van de winst komt Arsenal op negentien punten. Daarmee staat het gedeeld vijfde met Liverpool en Tottenham Hotspur. Liverpool kwam op eigen veld met Dirk Kuyt als invaller niet verder dan 0-0 tegen het Swansea City van Michel Vorm en invaller Kemy Agustien. Tottenham genoot van een vrije dag. De ploeg van Rafael van der Vaart heeft nog twee wedstrijden tegoed.

Manchester United heroverde ondertussen de tweede plaats van het Newcastle United van Tim Krul, dat eerder op de dag mede door een eigen doelpunt van John Heitinga met 2-1 te sterk was voor Everton. ManUnited zegevierde met 1-0 over Sunderland. Uitgerekend Sunderland-back Wes Brown, die tussen 1992 en 2011 als Red Devil door het leven ging, passeerde op slag van rust zijn eigen keeper.

Door deze driepunter heeft ManUnited twee punten minder dan koploper Manchester City, dat later op de avond op visite gaat bij Queens Park Rangers. Nummer vier Chelsea houdt de top drie in het vizier. The Blues boekten een 1-0 overwinning bij laagvlieger Blackburn Rovers, door een goal van Frank Lampard vlak na de pauze. Chelsea heeft 22 punten, drie minder dan Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen