Van Wijk met Bergen onderuit bij rode lantaarn

26 november 2011, 21:57   Bijgewerkt: 26 november 2011, 22:52

Dennis van Wijk heeft zaterdag een nederlaag geleden in de Belgische Pro League. De Nederlandse trainer ging met promovendus Bergen met 2-1 onderuit bij rode lantaarndrager Westerlo, maar blijft wel stevig in de middenmoot.

Door een doelpunt van goalgetter Jérémy Perbet leidde Bergen bij rust met 2-1, maar in het tweede bedrijf ging het verkeerd. Dankzij William Owusu en Shlomi Arbeitman bleven de punten in het Kuipje (2-1).

Ondanks de overwinning blijft Westerlo hekkensluiter, want ook Sint Truiden pakte drie punten. Mede door een benutte strafschop van Reza Ghoochannejhad werd met 2-1 gewonnen van het gepromoveerde OH Leuven.

STVV en Westerlo hebben nu tien punten, twee minder dan nummer veertien Lierse SK. Dat team ging op eigen veld met 1-0 onderuit tegen Club Brugge, waar Ryan Donk in de basis stond. Voormalig NEC-topscorer Björn Vleminckx maakte een kwartier voor tijd de winnende treffer voor blauw-zwart, dat nu derde staat. Het passeerde stadgenoot Cercle Brugge, dat tegen Lokeren slechts 1-1 speelde, en Standard Luik. Dat team zegevierde vrijdag met 3-2 over KV Mechelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen