Been: "Winnen van Sint Truiden is een must"

20 januari 2012, 08:47

Voor Mario Been breken cruciale weken aan. Zijn Racing Genk is uit de top-zes van de Belgische Jupiler League gezakt en als dat zo blijft, mag de club niet meedoen aan de afsluitende play-offs om de titel en Europees voetbal. Genk moet dus snel punten pakken, om te beginnen vanavond thuis tegen hekkensluiter Sint Truiden.

"Een zege is een must als we de top zes willen halen", is de duidelijke taal van coach Been in Het Belang van Limburg. "We hebben al te veel punten weggegooid."

Vorig weekend kwam Genk niet verder dan een teleurstellend gelijkspel bij Zulte-Waregem. "Het klopt dat wij onszelf in Waregem een slechte dienst hebben bewezen. Dat was niet de eerste keer dit seizoen. Ik ga ervan uit dat we tegen Sint Truiden zullen reageren. Dat is een must als we in de top zes willen eindigen", aldus Been.

Been rekent er op dat zijn spelers geleerd hebben van het puntverlies bij Zulte-Waregem, net als Sint Truiden een degradatiekandidaat. "Sint Truiden is een ploeg die knokt voor elke meter. Zoals Zulte Waregem dat ook deed. We moeten dus bij de les zijn. Maar ik merk op de training dat de jongens hun lesje hebben geleerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen