Bezorgde Genk-preses: "Nu moet het gebeuren"

17 januari 2012, 11:24

RC Genk-trainer Mario Been weet wat hem de komende weken te doen staat: punten halen. Na het teleurstellende gelijkspel tegen Zulte-Waregem (1-1) moet de regerend kampioen in de achtervolging om een plek in de play-offs veilig te stellen.

Voorzitter Herbert Houben eist de komende periode resultaten. "Er zijn nog dertig punten te winnen of te verliezen. We staan op drie punten van de vierde plaats. Dramatisch is het niet, maar we moeten dringend orde op zaken stellen. Te beginnen komende vrijdag tegen Sint Truiden. Daarna spelen we tegen KV Mechelen en Leuven. Daarin moet het gebeuren, we moeten onze plaats in Play-off I afdwingen de komende weken", is de boodschap van de preses in Het Belang van Limburg.

Houben accepteert de komende wedstrijden geen excuses meer. "Zulte-Waregem moet de laatste uitschuiver zijn. Ik hoop dat ik over enkele weken kan zeggen dat dit een "accident de parcours" is geweest. Dan vegen we er resoluut de spons over."

Door de remise bij Zulte-Waregem is Genk afgezakt naar de zevende plaats in de Jupiler League. Alleen de top-zes plaatst zich voor de play-offs om de landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen