VVV-preses: "Meer gegadigden voor Uchebo"

23 januari 2012, 08:22   Bijgewerkt: 23 januari 2012, 12:10

VVV Venlo-voorzitter Hai Berden acht de kans groot dat Michael Uchebo deze maand alsnog vertrekt. Een overstap naar Stoke City ketste af omdat hij niet in aanmerking kwam voor een werkvergunning, maar Berden heeft meer ijzers in het vuur.

"Er zijn meerdere gegadigden voor Uchebo en we nemen die interesse serieus. Dan moet je denken aan een fysiek sterke competitie in een ander deel van Europa", zegt Berden in De Telegraaf, verwijzend naar landen als Rusland, Schotland en Duitsland.

Het contract van de 21-jarige Uchebo bij VVV loopt komende zomer af, maar VVV heeft de optie om deze met twee jaar te verlengen. Berden: "We hebben daar nog geen beslissing over genomen, maar als wij de optie lichten, is het contract zo verlengd."

Eerder deze maand zag VVV al Ahmed Musa vertrekken naar CSKA Moskou.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen