Been wint geflatteerd, Anderlecht morst in Lier

26 februari 2012, 22:22

Mario Been heeft met Racing Genk een geflatteerde zege op Club Brugge geboekt. De equipe van de Nederlandse oefenmeester vloerde blauw-zwart zondag op eigen veld met 3-0.

Club Brugge, met Ryan Donk in de basis, had 55 minuten het betere van het spel. De gasten wisten dat evenwel niet in de score uit te drukken. Genk bleek een stuk effectiever. Na een mooie aanval kopte Christian Benteke na 58 minuten bij de tweede paal een voorzet van Kevin De Bruyne raak. Hetzelfde tandem zorgde even later voor de beslissing. De Bruyne loste een kiezelhard afstandsschot, dat Bojan Jorgacevic nog wist te keren, maar in de rebound trof Benteke doel. Jelle Vossen legde een kwartier voor tijd, na weer een mooie aanval, de eindscore vast op 3-0.

Genk blijft ondanks de zege zesde. Het heeft nu wel drie punten meer dan nummer zeven KV Kortrijk. Met nog drie duels te gaan ziet het er dus goed uit voor Been met het oog op deelname aan de play-offs. Genk heeft twee punten minder dan nummer vijf Standard Luik, dat eerder op de dag 0-0 speelde tegen Sint Truiden.

Club Brugge staat tweede, met acht punten achterstand op koploper Anderlecht. De Brusselse leider kwam later op de avond niet verder dan 0-0 bij Lierse SK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen