Emanuelson draagt bij aan zege AC Milan

19 februari 2012, 16:52   Bijgewerkt: 19 februari 2012, 17:47

Urby Emanuelson heeft zondag zijn eerste doelpunt gescoord in de Serie A. De linkspoot, die de laatste tijd veel aan spelen toekomt bij AC Milan, maakte het tweede doelpunt in de 3-1 overwinning op bezoek bij Cesena.

Emanuelson, die vorig seizoen al wel een keer in de beker scoorde, stormde vanuit het centrum op en kreeg de bal mee van Robinho. De middenvelder aarzelde geen moment en schoot vanaf ruim twintig meter hard via de binnenkant van de paal raak. Voor de oud-Ajacied een mooie bevestiging dat hij bezig is zijn plaatsje te veroveren bij AC Milan.

Voor de treffer van Emanuelson was AC Milan al op voorsprong gekomen via Sulley Muntari. De Ghanese middenvelder benutte de rebound uit de vrije trap van Thiago Silva. Tien minuiten na rust liepen de gasten uit Milaan uit naar 0-3. Robinho besliste de wedstrijd definitief. Daniel Pudil deed twintig minuten voor tijd nog wat terug voor Cesena. Mark van Bommel viel in de tweede helft in, Clarence Seedorf was geblesseerd.

Maarten Stekelenburg hield vandaag de nul in het duel tegen Parma en AS Roma kon daardoor winnen. Fabio Borini wordt gehuurd van Parma, maar maakte voor Roma de winnende treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen