Suarez neemt schuld op zich

Koen Freriks
12 februari 2012, 15:39   Bijgewerkt: 12 februari 2012, 15:45

Luis Suarez heeft zondag zijn excuses aangeboden voor het incident met Patrice Evra. De spits van Liverpool zegt op de website van zijn club dat hij fout zat door de hand te weigeren van de verdediger van Manchester United.

Liverpool-trainer Kenny Dalglish heeft Suarez aangesproken op de handweigering, blijkt uit de verklaring van de Uruguayaan. "Ik heb met de trainer gesproken over het incident en ik besef dat ik fout zat. Ik heb niet alleen hem laten zitten, maar ook de club en waar die voor staat. Daar zeg ik sorry voor. Ik heb een fout gemaakt en heb spijt van wat er is gebeurd", aldus Suarez.

De oud-Ajacied gaat in zijn verklaring voor het eerst volledig door het stof. "Ik had de hand van Patrice Evra moeten schudden en ik wil me verontschuldigen voor mijn acties. Nu wil ik alle commotie achter me laten en me concentreren op het spelen van voetbal."

In Engeland was veel commotie ontstaan om de handweigering. Evra [a,http://www.fcupdate.nl/video/2125/evra-viert-feestje-voor-neus-suarez/,_blank,provoceerde] de Uruguayaanse international na de wedstrijd ook nog, waardoor de gemoederen uiteindelijk weer flink waren opgelaaid. De relatie tussen de kemphanen was al bekoeld, omdat Suarez de verdediger van United in een eerder duel in dit seizoen had uitgescholden voor 'zwarte'. Hij kreeg daar acht wedstrijden schorsing voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen