Van der Linden van Helmond naar Deventer

Ger
7 februari 2012, 11:28

Jop van der Linden maakt vanaf volgend seizoen zijn opwachting voor Go Ahead Eagles. De verdediger stapt komende zomer over van Helmond Sport. Hij tekent in Deventer een tweejarige verbintenis, met een optie op een derde seizoen.

De 21-jarige Van der Linden stond eerder bij Vitesse onder contract. Door de club uit Arnhem werd hij een half jaar uitgeleend aan AGOVV. In Helmond is de verdediger aan zijn tweede seizoen bezig. Deze voetbaljaargang speelde Van der Linden twintig duels, waarin hij goed was voor zes doelpunten.

"We volgen Jop van der Linden al een tijdje. Een talentvolle verdediger die in de komende jaren kan doorgroeien", laat Marc Overmars, commissaris bij Go Ahead, weten. "Nadat wij hoorden dat hij niet wilde bijtekenen bij Helmond Sport hebben wij snel gehandeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen