Genk-preses: "Uit deze groep moet je meer halen"

Ger
20 maart 2012, 08:55

Trainer Mario Been leed zondag met Racing Genk een pijnlijke nederlaag tegen hekkensluiter Westerlo (3-2). Algemeen directeur Dirk Degraen van de titelhouder is zwaar teleurgesteld over het optreden van de ploeg.

"Welk gevoel bij mij overheerst? Het gevoel dat ik al enkele weken heb: dat het onvoldoende is. Uit deze groep moet je meer halen. Er is voldoende kwaliteit om makkelijk Play-off I te halen. Maar het lukt niet, om welke reden ook", zegt Degraen tegen Sporza. Volgens de preses hoeft Been zich nog zorgen te maken over zijn job. "Dat je in een kwartier drie goals slikt, ligt volgens mij niet aan de trainer. Ik kijk dus in eerste instantie niet naar de coach, maar naar de spelers."

Genk speelt woensdag op eigen veld een cruciale wedstrijd tegen AA Gent. Bij een zege zijn de manschappen van Been zeker van de play-offs. Bij een ander resultaat is Genk afhankelijk van de resultaten van de concurrentie. Degaen: "Het wordt erop of eronder. Woensdag moeten we winnen tegen Gent, al wordt dat niet makkelijk met enkele blessures. Maar dat mag geen excuus zijn."

Been kan woensdag niet beschikken over de geblesseerde Elyaniv Barda en Fabien Camus. Achter de naam van Anthony Vanden Borre staat een vraagteken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen