Mancini ziet sleutelrol voor Tevez in titelstrijd

22 maart 2012, 11:33   Bijgewerkt: 22 maart 2012, 11:47

Na een maandenlange afwezigheid maakte Carlos Tevez woensdag zijn rentree bij Manchester City. Tegen Chelsea kwam de Argentijnse spits als invaller in de ploeg en prompt stelde hij Samir Nasri in staat om het winnende doelpunt te maken (2-1).

Tevez' laatste optreden voor Manchester City dateerde van ruim een half jaar geleden. Nadat hij in een Champions League-wedstrijd tegen Bayern München weigerde in te vallen, werd hij door coach Roberto Mancini verbannen naar het tweede elftal. Al die problemen zijn nu vergeten en vergeven en tegen Chelsea bewees Tevez dat hij het voetballen nog altijd niet verleerd is. Dat deed Mancini vanzelfsprekend goed.

"Carlos zit qua fitheid misschien nog niet op honderd procent, maar hij snapt het spelletje. Zijn assist bij de goal van Nasri was geweldig", zegt de Italiaan. De coach denkt dat Tevez een sleutelrol kan spelen in de titelstrijd. "Over tien dagen zal Carlos nog fitter en beter in vorm zijn. Hij wordt heel belangrijk voor ons", voorspelt hij.

Zijn relatie met Tevez is inmiddels weer goed, benadrukt Mancini. "Ik heb hem, zoals alle spelers, de afgelopen maand dagelijks gesproken. Alles is weer in orde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen