Stevens noemt absentie Huntelaar 'gemis'

7 maart 2012, 19:30

Coach Huub Stevens baalt dat Schalke 04 donderdag in de eerste ontmoeting met FC Twente in de achtste finale van de Europa League, in de Grolsch Veste, niet over Klaas-Jan Huntelaar kan beschikken.

“Het is altijd een gemis als je topscorer er niet bij kan zijn”, sprak Stevens woensdag op de persconferentie tegen de website van FC Twente. “We zullen het met de andere spelers moeten opvangen.”

In de Bundesliga maakt Schalke 04 nog een kleine kans op de landstitel, maar dat betekent niet dat de Duitsers er in Enschede met de pet naar zullen gooien, liet Stevens weten. “We willen elke wedstrijd een resultaat halen. In Europa en in de Bundesliga. We zijn geen Italiaans topteam dat misschien meer prioriteit geeft aan de eigen competitie.”

“Twente is een goed georganiseerde ploeg”, ging Stevens verder. “Een sterk team met diepgaande middenvelders en goede aanvallers. Eigenlijk niet te vergelijken met een ploeg uit de Bundesliga. Het is ook lastig wat te zeggen over de krachtsverschillen. We proberen onze kwaliteit via het voetbal naar voren te laten komen, iets dat FC Twente ook zal doen.”

Twente vloerde PSV zondag met 2-6, waar Schalke verloor bij laagvlieger Freiburg. Stevens: “FC Twente behaalde een goede zege bij PSV, iets wat ze niet elke week zullen doen. Net als wij. Wij verliezen ook niet elke week bij Freiburg. We spelen nu Europees en dat staat los van de competitie.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen